maandag 18 augustus 2014

Veel mogelijkheden

De dag is weer begonnen, wat zal ik vandaag aan doelen doen?
Ik moet sowieso aan celbiologie (#7). Ik ben nu al aan het bloggen (#51) en ik heb al een foto gemaakt voor vandaag (#50), hoewel ik nog hoop dat ik een leukere foto kan maken.

#4 wil ik eigenlijk wel doen. Dat vind ik lastig, maar is wel heel leuk om gedaan te hebben. Namelijk: schrijf een brief naar jezelf die je aan het einde opent.

#16 wil ik gaan voorbereiden. Breng 101 lifehacktips in de praktijk. Dat wordt eerst zoeken naar 101 lifehacktips die in de praktijk te brengen zijn voor mij. Maar ook leuk om te doen. Dat wordt een losse blogpagina, sowieso.

#21, leer 300 woorden Frans. Daarvoor heb ik al een programma op mijn computer en ga ik weer oppakken. Daarmee ben ik ooit namelijk begonnen. Dat duurt niet zo lang om te starten, maar is wel leuk. Ik moet me er voornamelijk even toe zetten.

#46, kleur een kleurboek in. Die kan ik vandaag wel even bij bol.com bestellen, dan kan ik dat oppakken zodra ik er echt tijd voor heb.

#52, lees 26 boeken (uit verschillende series). Even titels zoeken uit de voorraad. Tijd om te lezen is er nog niet, maar dan stuur ik ze alvast naar mijzelf (ik heb veel ebooks) en dan kan ik eraan beginnen wanneer ik tijd heb.

#56: 101 random woorden uit het woordenboek een verhaaltje over schrijven van min. 1001 woorden. Daar kan ik er wel één van schrijven.

#87: noem 30 dingen waarvoor je dankbaar bent

Een leuk lijstje. Misschien niet allemaal vandaag opstarten, maar eigenlijk toch wel hele stukken wel. Het is goed te behappen.

Geen opmerkingen: