vrijdag 22 augustus 2014

Heerlijk gereden

Follow my blog with Bloglovin

Dat moest er even bij. Ik heb vandaag heerlijk gereden met Victor. Niet bepaald zonder uitdaging, bij ieder moeilijk punt was er namelijk opeens ook een scooter, voetganger met hond, auto's aan beide zijdes die ook het kruispunt over wilden of een scootmobiel. Maar het ging alsnog ontzettend goed. Wel één keer achteruit er langs moeten zetten, maar dat was op zich goed te doen.

Vandaag heeft hij een nieuw stukje gelopen. Ik wil de route wat gaan uitbreiden dus ik ben er eerder afgeslagen en heb toen een nieuw pad genomen, hij deed het toppie! En aan het eind een stukje dijk gelopen, dat deed hij ook geweldig. Ik was echt trots op hem want de dijk vindt hij nog behoorlijk lastig. Beide keren dat ik er buiten afgevallen ben, was ook op de dijk. Maar nu deed hij het helemaal goed. Gewoon netjes voorbij de loslopende honden en zelfs nog een tijdje stilgestaan voor de orenfoto, zoals je rechts kan zien.

Ik was dus ontzettend trots op hem, al vond ik het wel lastig dat hij opeens niet meer van het gras terug de weg op wilde. Die had ik niet aan zien komen. Maar uiteindelijk heb ik hem weten te overtuigen dat het wegdek hem niet op ging eten en is hij uiteindelijk netjes erop gegaan. Thuis zijn schoenen uit, hoofdstel uit en zadel af en toen nog even zijn eten doorgeroerd met de grote pollepel die mijn moeder heeft weten te scoren. Hij krijgt namelijk zijn eten altijd nat vanwege de cornage (dan klinkt hij minder). En toen was het voor mij tijd voor koffie.

Nog even de hond van mijn zus uitgelaten na de koffie. Smokey, een hond die heel hard aan het groeien is. Het is een pittige kruising en ik ben heel nieuwsgierig hoe groot zij uiteindelijk wordt en hoe ze wordt met andere mensen en honden. Maar voor nu is het gewoon een puberpup die ontzettend blij was me te zien.

En daarna aan mijn schoolwerk. Ik worstel me door mijn celbiologie heen, ooit komt het af.

Aan #17 wordt trouwens heel hard gewerkt. Ik had eerst een oproepje geplaatst in een day zero project topic (op een forum). Daar kwam iemand uit België van waarmee ik op de foto mag, maar vandaag heb ik een berichtje gekregen van iemand uit Amsterdam die het ook leuk vindt en die stelde weer voor om het in het kletstopic van de politie te vragen, misschien was er iemand nog dichterbij. En misschien vraag ik ze wel allemaal. Het heeft dan misschien wel 6 jaar geduurd, maar ik heb dan wel echt een aantal coole foto's. En ik vind mezelf dapper dat ik het doe, het heeft immers niet voor niets 6 jaar geduurd. Zoiets vragen is niet mijn sterkste kant.

Geen opmerkingen: