donderdag 28 augustus 2014

Tell everybody I'm on my way!


Juist ja, want ik ben geslaagd! Het was een beetje kantje-boord, maar het is gelukt. Wel heb ik moeten beloven heel goed op mijn dode hoek te letten en regelmatig te blijven rijden.

En alsof dat nog niet genoeg was, vandaag ben ik in Wageningen en kwam ik de beheerder tegen van mijn studentencomplex. De sleutels van mijn nieuwe kamer waren al gebracht! Dus ik heb zojuist de sleutels opgehaald en het is er echt ontzettend gaaf! De muren zijn allemaal geverfd in een neutraal gele kleur. Er ligt overal mooi laminaat, en hangen in beide kamers spotjes. Er is een stofzuiger en schoonmaakmiddelen achterlaten (maar ook alles schoon). Echt, helemaal geweldig!

Ik heb vanmorgen mijn rijbewijs met spoed aangevraagd, dus die is er als het goed is morgen. En vandaag? Vandaag ga ik slepen alvast met spullen. Zodat er alvast wat verhuisd  is. Wat ben ik blij! I'm on my way.

Geen opmerkingen: