zondag 31 augustus 2014

Vanavond slapen in nieuw appartement

Het was onverwacht en het is dus nog niet volledig af, maar ik ben over. Mijn stoel staat nog op een handdoek want ik heb geen viltjes onder mijn stoelen en dat krast op het laminaat. Ik heb nog maar minimaal kastruimte wat maakt dat ik overal stapeltjes heb liggen in plaats van ingeruimde kasten heb staan. Maar dat maakt allemaal niet uit want ik ben er!

Vandaag ben ik niet naar de poedeldag geweest. Dat is zeker jammer, want ik had daar veel zin in. Maar vandaag konden mijn ouders helpen verhuizen (van alle grote dingen) en eigenlijk kon het niet op een andere dag. Dus ik heb iets anders leuks gedaan, ik ben over gegaan. Van mijn 1-kamerappartement (ook wel zelfstandige kamer genoemd) naar mijn 2-kamer appartement. Ik heb nu een woonkamer en een studeer/slaapkamer.De hoek van mijn woonkamer. Dit is mijn grootste kast. En hij is nog niet volledig ingericht. Ik ben eerst aan het overbrengen geweest en niet aan het opruimen. Het is wel netjes gestapeld (min of meer), maar echt alles op orde maken daar heb ik nog niet gedaan. Morgen kan ik mijn kleding vinden en dat is goed genoeg.

De afgelopen 3 dagen heb ik gereden. Vrijdag in smurf, een stevig rijdende 145, samen met mijn vader. Zaterdag naar Rockanje met mijn moeder in MeepMeep, de suzuki Alto, en zondag (vandaag) weer in MeepMeep naar Wageningen.

Gisteren was heel gaaf, mijn moeder heeft haar eerste menles gehad. Victor kan nog niet voor de wagen dus ze mocht het paard gebruiken van mijn (auto)rij-instructrice. We hebben het tijdens het autorijden veel gehad over paarden als er niets over autorijden gezegd hoefde te worden.

Eigenlijk kan ik het nog steeds niet geloven, dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. Maar het is toch echt zo en ik ben er dan ook echt ontzettend blij mee. En nu de komende tijd heel veel oefenen met rijden, kilometers maken. Op de teller van MeepMeep staat 5_ _. De teller gaat namelijk maar tot de 99.999km. Maar dan is straks wel goed te zien hoeveel ik heb gereden. Van Hellevoetsluis naar Wageningen is ongeveer 120km enkele reis. En de komende tijd werk ik op zaterdag in Hellevoetsluis, dus dan reis ik het al retour. En dan wil ik ook nog wat rond gaan rijden om verschillende wegen te zien. Met of zonder tomtom (oid).

Nog even de foto van vrijdag laten zien, na het rijbewijs ophalen. Traditie in ere houden met Sanne.


kinderchampagne op de kerkrand.

En nu vind ik het voor vandaag weer genoeg. Morgen weer een nieuwe dag. Voor het eerst weer college. Best wel een beetje zin in. Groetjes, Domor.

Geen opmerkingen: