donderdag 18 september 2014

En weer terug thuis


En dus weer de paarden gevoerd. Dit is een standaard plaatje. Victor wordt of hier, of op de rubber matten gevoerd, naast het restje hooi van de vorige dag. Ook nog even de hond uitgelaten en een vergadering vergeten. Ik was net thuis aangekomen toen ik me bedacht dat ik die vergadering nog had, even ontschoten. En terug ging niet meer. Dan zou ik waarschijnlijk niet op tijd aankomen omdat ik dan vol door de spits moet. En dus heb ik me afgemeld. Wel balen, gewoon even op het verkeerde moment uit mijn gedachten verdwenen. Mijn moeder appte me rond het middaguur hoe en wat mijn plannen waren en ik vroeg toen wat haar handig uit kwam omdat ik geen colleges had morgen. Ze had het erg druk en dus stond Victor meer stil dan ze wilde, en of ik dus vandaag al naar huis wilde komen. Toen had ik moeten bedenken dat ik vergadering had, en toen heb ik er niet aan gedacht. In tegendeel. Ik heb mijn spullen gepakt, laatste klussen afgemaakt (de gekookte eieren bijvoorbeeld in de koelkast gelegd :P ) en ben in de auto gestapt.

Vandaag wel netjes de plank gedaan, freerice en duolingo gedaan (en foto gemaakt). Maar voor de rest niet bewust aan doelen gewerkt. Mijn briefje met smileys gaat hard. 's ochtends waren er nog geen weg, tussen de middag al 2 en toen ik met de auto vertrok hingen er nog maar 2 aan. Leuk dat het zo geleidelijk gaat, dan heb je ook niet het gevoel dat iemand ze er maar allemaal afgetrokken heeft. Echt leuk!

Gisteren heb ik trouwens nog een stukje doel gedaan. Ik had een documentaire gekeken, over sustainable education. Heel interessant.

Morgen weer een nieuwe dag. Beginnen maar met de plank, denk ik. 40 seconden. Het gaat me lukken! (maar ik blijf het een best pittige oefening vinden) En proberen nog iets van een boek te lezen van mijn paardenboeken, of van mijn boekenlijstje, dat kan ook, maar is minder waarschijnlijk (al zeg ik nooit nooit). En dan nog aan school, huidige vak en celbiologie. En weer lekker met het paard en de hond bezig. Altijd druk, maar dat krijg je met zo'n ontzettend vaak ontzettend leuk leven!

Groetjes, Domor Verbeuk.

Geen opmerkingen: