dinsdag 2 september 2014

Het verhuizen duurt voort

Heel voorzichtig zit er vooruitgang in. Maar, vooral niet te vlot denken. Ik heb mijn balkon nog te doen en de rest van mijn afwas en het oud-papier/glas moet nog naar buiten. De keukenkastjes zijn nu wel min of meer leeg, enkel wat schoonmaakspullen die ik achterlaat staan er nog. En mijn spullen om af te wassen. Ik moet nog wel een paar planken schoonmaken, maar goed, ook dat vordert.

Gisteren mijn eerste college gehad, vandaag mijn tweede. Blijkbaar hebben een vriendin (Jonna) en ik indruk gemaakt op de docent die dit tweede college gaf, want hij heeft uitgebreid een praatje met ons gehad (en ons vertelt dat hierbij zitten voor ons nutteloos was). Ik weet in ieder geval dat ik mijn aandacht er niet bij kon houden dus ik ben in de pauze naar huis gegaan. Ik kan beter dan maar aan het slepen gaan met spullen, des te eerder ik daar klaar mee ben, des te eerder mijn hoofd weer echt met school bezig is.

Ook zojuist nog met 2 prijsvragen/wedstrijden meegedaan. Van dezelfde organisatie als eerder. Ik zal de komende dagen weer veel reclame binnen krijgen waar ik me dan weer braaf allemaal voor afmeld. Maar goed, als ik er wat mee win is dat wel heel tof.

Mijn pc is nu helemaal geïnstalleerd, na enig overtuigen is het gelukt om windows 8.1 te installeren en dan ben ik dus rond. En ik heb dus maar een foto gemaakt van het eerste hoekje dat voor nu klaar is van mijn nieuwe kamer.

Ik denk, zo geregeld. Het was toch even iets meer werkt maar het is via een omweg toch gelukt. Er zitten nog wat kleine haperingetjes in alle apparaten accepteren. Dus ik heb hem maar even naar mijzelf gemaild.


Zo. Daar is ie. Dit is zoals mijn computerbureau er meestal uit ziet. Soms heb ik de monitor op een verhoging staan zodat ik meer ruimte heb voor muis en toetsenbord maar daar is deze monitor te groot voor, dan komt hij te hoog te staan en dat computert niet fijn. De verwarming staat uit overigens.

Ik ga maar weer eens een keertje op en neer lopen. Met een beetje geluk kan ik hem vandaag helemaal leeg krijgen, dan hoef ik morgen alleen nog maar schoon te maken en dan ben ik klaar en kan ik de sleutel inleveren. Ook daar heb ik zin in, eerlijk gezegd. Want dan is het een afgesloten hoofdstuk. Dit jaar echt met een schone lei beginnen zo veel mogelijk.

Geen opmerkingen: