woensdag 17 september 2014

Ik wou dat ik een hondje was...
Het gevoel van de eerste 2 regels heb ik al langer, vanmorgen op de fiets in mijn hoofd laten wandelen. Later op papier gezet en vanavond verder uitgewerkt. Het hondje is ook van eigen makelarij. Dat was eigenlijk niet de bedoeling, maar ik kon geen clip-art vinden die exact uitstraalde wat ik wilde. En dus ben ik zelf aan het schetsen gegaan (#57), de goede lijnen overgetrokken met stift en daarna via een foto op mijn computer gezet. Daar bewerkt met paint.net en zo zijn de ogen, staart, bovenkant kop en de poten gecorrigeerd. De ruglijn was goed, en ook de staart. De bovenkant van de poten heb ik eigenlijk ook niks aan hoeven doen. Maar min of meer al het andere is aangepast. Ik ben blij met het resultaat.

Prijsvraag in de schoot geworpen
Lees ik mijn standaard rijtje artikelen, blijkt er gewoon een prijsvraag tussen te zitten die niet verder ging dan: log in, vul het beveiligingswoord in. Uiteraard heb ik die gedaan, dus nu heb ik er 4. Het gaat niet zo hard, maar iedere is er één. (#13.3) (de eerste had er nog één, mijn verhuurder had ook nog een prijsvraag te hebben door een enquête in te vullen)

Voor de rest ook al 5K aan rijstkorrels verzameld vandaag, dus dat heb ik ook gehad. En 2 lessen duolingo, er kwam maar 1 woord bij, maar goed, het is toch weer een woord (ik ben in hoofdstuk plurals bezig, dus dan gaat het niet zo hard).


En mijn briefje hangt. Ik ben nieuwsgierig of het er morgen nog hangt en of er iets af gehaald is. Keuze genoeg, lijkt me? #14 is afgerond (en het geld zit in het varken).

Wat heb ik vandaag nog meer gedaan? Ik ben aan school bezig geweest, en ik heb eindelijk 1 artikel ingehaal. Toen bleek dat ik er blijkbaar 2 achter liep, maar goed, het is er toch 1 minder. Ook is mijn voedselinname goed gegaan. Iets meer rijst gegeten, hoewel ik ook een deel aan de bodem heb laten koeken (60g i.p.v. 50g), want toen was de zak leeg. Voldoende gedronken en dus heel tevreden. Zo moet ik nog even planken. Vanmorgen had ik twijfels over mijn timer na 25 sec (die ik niet kon zien), en bij poging 2 direct erachteraan hield het na 25 sec. ook op. Blijkbaar was 2x achter elkaar een beetje veel. Dus zo nog even.

Ik ben vandaag ook begonnen in de 100% horse, een boek over je paard bomproef maken, H1 is gelezen, morgen hoofdstuk 2. Ik was ook van plan een stukje in de bijbel te lezen, te afwassen, een kleurplaat te kleuren, 1 vraag van celbiologie te maken en mijn oma te bellen, maar dat is er allemaal niet meer van gekomen. Morgen weer een dag (en die begint vroeg). Dus ik ga planken en naar bed.

Geen opmerkingen: