vrijdag 5 september 2014

Verhuizen deel 1 afgerond

Even een kort berichtje. Ik ben behoorlijk moe en ik moet over een 10 minuten gaan rijden naar huis. Ik weet de route ongeveer dus ik ga op de borden rijden. In het ergste geval kom ik niet helemaal uit maar dan kan ik altijd nog even een dorp inrijden om mijn navigatie in te stellen. Maar ik verwacht dat het helemaal goed gaat komen.

Deel 1 van de verhuizing is afgerond. De oude kamer is leeg, schoon en klaar voor de nieuwe bewoner. Maandagochtend sleutel inleveren. Mijn nieuwe kamer is op het moment wel een beetje een rommeltje. Ik moet voor allerlei dingen nog een tijdelijke opbergplek vinden, maar voor nu is het in ieder geval allemaal vervoerd. En dus ga ik vanzelf hier settelen, alleen heeft het even tijd nodig.

Met de doelen gaat het niet bijzonder hard. Ik heb nog steeds iedere dag een foto gemaakt, dus dat gaat wel door. En ik heb hier natuurlijk nog een paar keer geblogd, maar dat was het wel. Dat pak ik ook weer op zodra er weer wat meer rust in mijn hoofd is.


Zo heb ik het keukenblokje achtergelaten. Brandblussertje, branddeken en (buiten de foto) rookmelder. Er hangt een grote brandblusser op de gang. Voor op mijn nieuwe kamer heb ik al een rookmelder aangeschaft, er komt een gekeurde branddeken en brandblusser te hangen, maar die moet ik nog aanschaffen.

Dit weekend even op de dieren bij mijn ouders passen, lekker nog even Victor rijden. En daarna? Dat zie ik dan wel weer. Voor nu is het genoeg.

Geen opmerkingen: