vrijdag 5 september 2014

Voor het eerst alleen met de auto

En voor het eerst verkeerd gereden. Blijkbaar moest ik eerst het bordje Europoort volgen voordat het bordje Spijkenisse kwam. Foutje. En dus zat ik toen opeens bij FloraHolland in Naaldwijk. Uhm...

Nu even op de kaart gekeken,dat is best wel een stevig eindje om geweest vanaf ring rotterdam (die had ik namelijk wel gehaald). Maar goed, uiteindelijk maar 40km om en lekker gereden dus heel tevreden. Ik had bij Naaldwijk mijn auto even geparkeerd en de navigatie aangezet.

En nu ben ik thuis. De paarden hebben voer, hooi en water. De kippen zitten op stok. De cavia's hebben hun eten gehad, de hond heeft gegeten dus nu alleen nog maar even de hond uitlaten en de konijnen eten geven (want die ben ik vergeten).

Ik heb nog een vlinder gered. Die was binnen gekomen en zich nu tegen het raam aan te pletter aan het vliegen. En voor de rest ben ik nu een beetje moe. Uitgeblust. Maar dat geeft niet. Zo lekker douchen en daarna naar bed, morgen weer een nieuwe dag.

Geen opmerkingen: