dinsdag 23 september 2014

Wandelen

Ik voel me waardeloos, en dan moet je toch iets. Voor mij is dat wandelen. En dus wandel ik, terwijl ik mezelf verplicht ook nog wat nuttigs te doen. Gisteren heb ik 3.5 uur gewandeld, vandaag 2.5 uur. Het helpt wel. Vanavond maar weer op tijd naar bed en dan hopen dat ik er zo snel mogelijk vanaf ben.

#9 gaat even niet zo lekker. Vandaag wel weer heel voorzichtig opgepakt. Ik heb weer netjes groene smoothies gemaakt, dus daar kan ik morgen weer mee ontbijten. Dat scheelt al een hoop. De afgelopen dagen ontbeten met vlees en chips en dat soort dingen. En daar raakt mijn lichaam van van streek waardoor ik nog minder zin heb om wijze dingen te doen. Maar vandaag dus netjes groene smoothie gemaakt, waardoor het vanaf morgen weer gunstig kan gaan. En een hele grote pan met groenten. Dus dat is ook lekker, met nog zo'n hoeveelheid groenten (1.5kg) al gesneden (op de sperziebonen en tomaten na) in de koelkast liggen. De komende dagen krijg ik in ieder geval weer ruimschoots mijn portie groenten (en fruit) binnen. En dan verwacht ik weer helemaal fit te zijn.

#21 gaat beter. Ik zit nu op 168 woorden. Het gaat zeker lekker, rustig zo doorgaan, dan kom ik vanzelf aan de 300 woorden.

#23: ik ben nu t/m genesis 16. Dus volgende keer hier verder: http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Genesis+17&id18=1&l=nl&set=10

#34: 30 day plank challenge: die moet ik opnieuw starten. Op een maandag is het handigste i.v.m. de rustdagen. Dus komende maandag weer.

#50: hij zit erop, 30 dagen foto's. Alleen de foto's van Augustus staan op mijn andere pc, dus ik kan nog geen volledig overzicht geven. Ik ga proberen gewoon nog steeds iedere dag een foto te maken, het geeft namelijk echt leuke foto's die je normaal niet zou maken.

#51: Uiteraard gaat deze ook gewoon door, immers ben ik nu een blog aan het schrijven. Incl. deze zit ik dan op 21 stuks. Dus dat schiet ook al weer aardig op.

#64: ik heb nu voldoende theesoorten gekocht/uitgekozen uit moeders la, dus ik kan het nu afronden de komende 8 dagen. Vanille, witte thee, kokos, flowering java, chinese powdergun, groene thee cranberry, groene thee citroen, rooibos naturel, rooibos honing. Oftewel, keus zat. Ik had al groene thee naturel en fruit fusion kers/zwarte bes.

#77: 46K, dus dat vordert ook. Vandaag 11K gedaan! Ieder nadeel heb zijn voordeel, zulleh we maar zeggen :P

#82: toen we met één van de kippen bij de dierenarts zaten en daar ook het zoontje van de dierenarts was, mocht deze even barneveldertje aaien. Dat vond de jongen behoorlijk spannend, maar hij deed het wel en vond haar heel zacht. Ik vond het heel leuk om te laten zien en voelen hoe al die beestjes voelen en hoe het is om in de buurt van dit soort dieren te zijn. En opeens wist ik het, ik wil ook wel een aantal dieren houden om met trailer en al naar kinderfeestjes te gaan. Al is het maar eens per maand, het levert toch weer wat op en ik vind het ontzettend leuk. Wat zijdehoen krielen, grote cochins, 2 shetland schapen en 2 dwerggeitjes, een minishet, wat lotgaringers en eventueel een paar poedels. Helemaal mijn ding, het enige nadeel is dat ik ze dan wel tam moet maken, maar dat moet goedkomen.

En dat waren ze. Aan meer doelen heb ik niet gewerkt, maar goed. Het is uiteindelijk een mooi lijstje geworden, toch. Even alles op een rijtje zetten, werkt vaak toc als een opsteker. Ik ga er weer vol tegenaan (morgen, want nu douchen en naar bed). Ik heb er zin in.

Groetjes, Domor.

Geen opmerkingen: