maandag 20 oktober 2014

#12 behaald

Jeeh! Weer een doel gehaald. De zonsopgang en zonsondergang bewust tijdens een wandeling meegemaakt. #2 ook uitgevoerd en #6 is ook weer een stukje verder.

De foto van de zonsondergang is niet genomen vanaf dezelfde berg, want ik bedacht me opeens dat daar de zon natuurlijk helemaal niet richting onder gaat. Dat de zon in het Oosten opkomt en in het Westen ondergaat betekend natuurlijk iets voor het type foto's dat je kan maken. Detail, maar toch.


Eindelijk de verhuizing overal netjes doorgegeven en een belangrijk mailtje de deur uit gedaan. Toch nog 10K aan FreeRice gehaald, wat een ramp was want hij wilde voor geen meter. The maze runner ben ik begonnen met lezen, het is een zeer goed boek en ik heb me echt los moeten weken. En dus 2x gewandeld vandaag. Dat was niet helemaal de planning maar ik kreeg totaal onverwachts goed nieuws en dat maakte me helemaal energiek (en een beetje hyper) dus ik ging al die positieve energie maar verstandig besteden. Er is een doel waar hard voorbereidingen voor worden getroffen en ik hoop ontzettend dat het doorgaat, maar het is nog wel even een geregel/gepuzzel dus het exacte doel zeg ik pas als het gelukt is. Er komt ofwel geen foto ofwel een alternatieve foto waarschijnlijk, maar ook dat is nog niet zeker. En ik heb er zo'n zin in. (stel mij voor met een glimlach van oor tot oor omdat ik er alleen maar aan denk).

Vandaag ook nog even naar de Welkoop geweest, een hondenboekje gescored: "Volg je mij?" en toch maar een flexi gekocht. Ik heb een hekel aan die dingen vanwege de zeer slechte controle over de hond. Maar gezien het feit dat het weer weer slechter wordt waardoor met de 10m lijn minder comfortabel is en de boete van loslopen 90€ is, ga ik het op sommige stukken niet gokken. En dus heb ik nu, volledig tegen mijn principes in, een flexi gekocht zodat ik deze aan mijn broek kan knopen. Echt los is het niet, maar het is beter dan de 3m lijn en goed genoeg om geen boetes op te lopen. Ik zorg ervoor dat ik een echte lijn meeneem zodat ik op de momenten dat ik het wil ik ook nog echt controle over de hond heb. Ik zie flexi's als niets anders dan boetevoorkomers. Een controlemiddel kan je het niet noemen.

Ik heb er ook hemperade gekocht. Voor zoiets ging ik namelijk eigenlijk. Ik wilde papierkorrels en zaagsel hebben, maar de goede kwaliteit zaagsel was er alleen in 20kg verpakking, dat kan ik slecht kwijt, en ze hadden geen papierkorrels. Dus nu maar zo opgelost. Volgende keer weer gewoon bij de happy pets kijken of ze papierkorrels op voorraad hebben en van thuisthuis zaagsel meenemen. Maar de komende keren verschonen kan ik het met hemperade af, en misschien bevalt het wel ontzettend goed en hou ik het erop. Maar dat zie ik dan wel.

Voor nu hou ik op. Douchen en naar bed. Morgenochtend namelijk weer om 6 uur de wekker, weer wandelen. Ik heb er nu al zin in.

Groetjes, Domor.

Geen opmerkingen: