maandag 20 oktober 2014

Een werkelijk korte blog


Omdat ik deze foto toch nog even wilde laten zien.
De zonsondergang van gisteravond. Ik zag het en vond hem zo mooi, dat ik hem wel op de foto moest zetten. Eerst lukte het niet, maar na enige pogingen dacht ik opeens aan de panorama-instelling van mijn toestel. En dat was een succes.

Het wandelen is er gisteravond niet meer van gekomen, maar ik lag wel op tijd in bed (22.06) en ik heb netjes groene smoothies gemaakt en de plank gedaan.

Vanmorgen om 6.00 opgestaan. Toen smoothie gedronken, fatburner en vitaminepil geslikt en plank dag 8 gedaan. Om 7.05 liep ik het huis uit, lekker gewandeld en direct op de terugweg boodschappen gedaan. Dat waardeer ik het meeste  van de fatburner, ik heb geen honger meer en daardoor is braaf boodschappen doen een stuk makkelijker. Het enige wat ik "onnodig" meegenomen heb zijn filetlapjes op de datum. Ik had namelijk nog genoeg vlees in de vriezer. Maar ze waren mooi dun gesneden dus ik eet deze week filetlapjes. Vandaag en morgen in ieder geval, en dan heb ik er nog 3 in de vriezer liggen voor in totaal 1.78€, dan is het wel gangbaar vlees, maar op de datum neem ik dat toch mee (anders zou het immers weggegooid worden).

En nu dan even bloggen terwijl ik ook alles op een rijtje zet voor de rest van de dag. De dag is alvast goed (nuttig) begonnen, ik heb er zin in.


De start van de dag. 07.33 is deze foto gemaakt.

Geen opmerkingen: