woensdag 8 oktober 2014

Genesis afgerond

Het is woensdagochtend 10.49 en ik heb gisteren geen blog geschreven omdat ons internet eruit lag. Vanmorgen ben ik niet begonnen met bloggen omdat het internet er nog steeds uit lag en nu ik zelfs nog een boek gelezen heb, heb ik besloten toch maar te gaan bloggen. Ondanks dat het internet er nog steeds uit ligt. En dus ben ik nu in een word-document aan het typen in plaats van de standaard blog-layout, maar ik ga er vanuit dat het alsnog helemaal goed gaat komen. Gisteren was een beetje een bijzondere dag. Gisterochtend was duidelijk dat ik die avond via bokt een meeting zou hebben. Een paar uur nadat dit zeker was en ik toegevoegd was aan de groepsapp, was duidelijk dat die meeting bij mij gehouden ging worden. Er werden door mensen spelletjes gekocht en voedsel. En ik heb ook voedsel gekocht, tot zo ver een week niet naar de supermarkt, maar het was nu een gegrond doel. En vanaf nu opnieuw tot zondag niet naar de supermarkt. 

Goed, even afgeleid. Het is 12.42 en blijkbaar doet het internet het weer. Ondertussen ben ik volop aan de schoonmaak geweest en heb ik mijn appartement gezogen en gedweild, eindelijk. Geen internet hebben is niet leuk, maar het maakt wel dat alles opeens een stuk vlotter verloopt. Zo meteen komt Kenji weer, want Sanne moet werken. Hij kan op zich wel mee, maar dat is verre van ideaal dus liever heeft ze oppas. 

15.10. Mijn dag versnippert. De soep die ik nog had staan is niet meer goed, zonde maar helaas. Vanavond dan maar iets anders eten, ik dacht een kopje nu tussendoor te doen, gooit het de hele planning om. Wel fijn dat ik er nu achter kom. Gisteren heb ik een leuke maar drukke dag gehad, hoewel de drukte pas eigenlijk in de avond kwam. Ik ben begonnen met de Plank, die heb ik vanmorgen trouwens ook al gedaan, en daarna heb ik 10K voor FreeRice verzameld. ’s Ochtends vroeg doet de site het het beste, dus dan probeer ik aan FreeRice te zitten. Daarna heb ik weer een stukje Duolingo gedaan, maar daar heb ik best wel wat achterstanden weg te werken. Vandaag moet ik dat eigenlijk ook nog doen, maar ik krijg het geluid van mijn pc tijdelijk niet aan de praat dus dat wordt waarschijnlijk vanavond of morgen. 

Goed. Gisteren, heb ik mijn kamer maar wat opgeruimd, want ik zou visite krijgen. De planning was eigenlijk ook te zuigen, afwassen en dweilen maar dat is er niet meer van gekomen. Uiteindelijk heb ik nog wel gezogen, en toen werd er al aangebeld qua bezoek. Maar ik heb meer gedaan gisteren. Ik heb namelijk Genesis gelezen. Ik was op pagina 22 van de 50 en aan het eind van de middag (steeds stukjes gelezen) was hij uit. Daar was ik blij mee want het is iedere keer weer een stapje. Ik ben er al achter gekomen dat deze één van de langste delen was, er zijn er best een hoop die uit maximaal 10 delen bestaan (36 uit 1-10 delen, 16 uit 11-20 delen, 11 uit 21-30 delen, 6 uit 31-40 delen en 7 die uit 41+ delen bestaan). Dus dat maakt wel uit. Ik probeer iedere dag minimaal 5 delen te lezen de komende tijd, en dan zo de Bijbel door te werken zodat ik daarna kan overschakelen naar de Koran. En ik heb aan mijn domein gewerkt. Ik heb namelijk het subdomein blog aan de praat gekregen. http://blog.mizora.nl/ werkt nu officieel en verwijst braaf naar de homepage van deze blog. Ik wilde dat heel graag werkend krijgen en dat is dus nu gelukt. Het is een kleine stap, maar wel één waar ik heel blij mee ben. 

En gisteravond dus een boktmeeting en het was echt keigezellig. Met zijn vijven waren we uiteindelijk, want één persoon kon niet, maar we hebben flink gepraat en uiteindelijk ook nog een spelletje gespeeld. Kijk ik zojuist op mijn Day0 lijst, zie ik daar tussen staan #88. Doe mee met een meeting op bokt Gewoon onbewust een doel gehaald! Echt superleuk. En ze hebben allemaal een slokje groene smoothie durven te drinken. Na gewaarschuwd te zijn dat ze er niet vanuit moesten gaan dat het lekker was (maar juist dat het wat vaag qua smaak was) vond op 1 persoon na iedereen het eigenlijk wel acceptabel. Het smaakte naar paardenbrokken, volgens 1. En dat is eigenlijk ook best verklaarbaar. Niemand vond het zo erg smaken als dat het eruit zag (zelfs degene die het vies vond niet), maar dat is ook niet zo lastig, want het ziet eruit als donkergroene kots. Vandaar het Durven drinken. 

En gisteravond laat heb ik De Cock en de danse macabre uitgelezen. Dat was ook erg leuk, misschien ga ik wel meer van Baantjer lezen. Vanmorgen heb ik in ieder geval Boeddha in 5 weken gelezen. Ook dat was uiterst interessant, maar het niveau lag toch beduidend lager dan ik had verwacht. Gisteren heb ik qua doelen (deels) gedaan: #6, #21, #23, #28, #34, #52, #73 #77 en #88.Vandaag wil ik qua doelen (deels) doen of heb ik reeds gedaan: #2 (voor #88 gisteren), #21, #23, #26, #28, #34, #42, #45. #51, #52, #73, #76 en #94. Druk programma. Maar ik ga nu eerst nogmaals met de hond clickeren en daarna ga ik hem uitlaten. En ik moet nog smoothie maken en drinken. Oh 24 uur, waarom slechts zo weinig in één dag?

Geen opmerkingen: