dinsdag 14 oktober 2014

Heerlijk gewandeld

Soms moet je gewoon even je route aanpassen, in dit geval terug naar een oudere versie maar met een nieuwe lus erbij. Omdat Sanne en ik het niet eens konden worden of we het rondje Gamma aan het begin of aan het eind moesten lopen, ik vond aan het eind waardeloos om te doen en zij juist aan het begin, is het rondje Gamma op een keer volledig van de route verdwenen. Maar nu Sanne en ik niet zo vaak meer samen lopen en ik het wandelen weer uitgebreid op wil gaan pakken, dacht ik terug aan dit rondje. En dus besloot ik het rondje Gamma weer eens mee te pakken en het was weer als vanouds. Ik vind het lekker om hem te lopen, maar wel maar één kant op (vanwege het stuk fietspad dat je moet wandelen). Langs de Ritzema Bosweg besloot ik nog een wat groter rondje te lopen en dus dook ik de Diedenweg in. Dat is ook een prima stuk om te lopen, via Hoevestein terug naar de Churchillweg en uiteindelijk is zo mijn rondje 9km geworden. Een prima afstand (namelijk exact 2 uur). Ik heb ook al een groter rondje uitgestippeld, dat is 13km en dus voor 3 uur een prima rondje. En misschien ga ik mijn nog oudere rondje weer oppakken, dan neem ik een stukje uiterwaarde mee. Maar dan moet ik wel met licht lopen i.v.m. buiten de bebouwde kom. Wel zo veilig.

Vandaag ben ik trots op mijzelf. Ik heb namelijk van celbiologie een vraag beantwoord. Morgen wil ik er 2 doen, maar nu was 1 voldoende. Het was namelijk voor mij een mentale drempel om er ook maar iets aan te doen, maar ik ben er weer mee in beweging. En het pakketje van B&F-shop was al binnen. De cookies en cream shake was best lekker, morgen de peanutbutter shake uitproberen. En daarvoor moet ik eerst naar de Hoogvliet toe. De yoghurt en melk is namelijk op.

En ik heb weer een documentaire gekeken. .24) A Virus Called Fear , het was weer interessant. Hij is niet zo lang maar dat maakt hem niet minder nuttig. Zo meteen nog even de plank doen en daarna op tijd naar bed, ik heb namelijk besloten dat ik weer netjes om 6.00 ga opstaan, dat is voor mij namelijk een veel natuurlijker ritme. Naarmate de dag vordert doe ik over het algemeen steeds minder in plaats van meer. Plank wordt trouwens hel, want ik ben moe en vandaag heb ik de eerste keer 60 seconde, maar ik kan het.

Nog even een plaatje van de cavia's, die heb ik eindelijk vast kunnen leggen.En nu wens ik jullie een goede nachtrust, tot morgen.
Groetjes, Domor.

Geen opmerkingen: