woensdag 1 oktober 2014

Kort blogje

Of in ieder geval een poging tot. Ik weet namelijk dat het niet mijn sterkste kant is. Maar goed.

Gisteravond, nadat ik gezegd had te zuigen, te dweilen en de badkamer schoon te maken, is dat er niet meer van gekomen. Maar ik ben wel op tijd naar bed gegaan en heb toen ook nog een boek kunnen uitlezen. Helaas is dat er eentje die niet officieel in een lijst thuis hoort, want het is een geleend boek. Maar "The 100% horse" is uit en kan dus terug. Vandaag heb ik een ander boek uitgelezen en die mag wel op de lijst "No plot, no problem!" is uit! Jeeh. Weer een deeldoel afgerond. Volgende boek dat aan de beurt is, is "De Cock en danse macabre". Ik heb namelijk nog nooit Baantjer gelezen en eigenlijk hoort dat er toch echt bij. 265 pagina's, dus dat is in principe 5 uur leeswerk, moet goedkomen dus. Of minder leeswerk, als ik het sneller weg krijg, maar dat hangt van het boek af.

Vandaag wel foto gehad, tijdens het wandelen was er een P2000 melding die min of meer op de route lag, dus daar langs gelopen. Wel gezorgd dat ik aan de overkant liep (het was op het fietspad met dan een weg en dan weer een fietspad+voetpad) en gewoon doorgelopen. Het was ambulance 110. Later, tijdens het pauze houden, kwam die nog langs en keek hij met argusogen naar mij, keilang nastaren (het was de bijrijder). Ik had toen wel het gevoel van, huh? Maar later bedacht ik dat ik mijn groene smoothie aan het drinken was. Die ziet er min of meer uit als kots (groen-beige-bruin met kleine stukjes in een glazen fles). Daar zal hij vast zijn bedenkingen over hebben gehad. Het viel blijkbaar (gelukkig!) mee, want beide ambulancebroeders zaten voorin toen ze langskwamen. Ik heb het voertuig nog op de foto weten te zetten, jeeh!

Voor de rest vergadering gehad, en te horen gekregen dat het colloquium van morgen in principe in het Nederlands mag, maar het liefst in het Engels. Morgenochtend dus maar even alles vertalen en nog wat extra oefenen. Ik heb hem om 13.15, komt goed, toch? Ik ga maar niet naar college 's ochtends, dat past er niet meer bij.

En nu, nu ga ik naar bed. Voor mijn doen heb ik het kort gehouden, tot morgen.

Groetjes, Domor.

Geen opmerkingen: