woensdag 5 november 2014

10K shoutout

Dat is gewoonte, zo af en toe doe je even een shoutout over hoeveel woorden je al voor Nanowrimo geschreven hebt. Gezien het 50K aan woorden zijn, is de 10K shoutout eentje die ik graag doe. De volgende is vaak de meest pittige, want dan komende 10K aan woorden worden vaak als zeer lastig ervaren om te schrijven. Ik zal het zien. Het verhaal loopt het moment prima. Nog geen doodlopende punten gevonden. Ik moet me wel even een beetje in slachtofferhulp gaan verdiepen, maar vooral niet te veel. Dit verhaal moet niet werkelijk zijn, het moet voornamelijk mijn vingers aan het wapperen zien te krijgen.

Maar goed, mijn shoutout. Ik had opeens een zin in mijn hoofd en na even puzzelen, vond ik hem eigenlijk wel heel geslaagd. Voor de grap opgenomen en toen dacht ik, dan kan ik hem net zo goed aan jullie delen ook. Mijn uitspraak is niet geweldig, I know. Maar acceptabel genoeg. Alleen Through is echt niet goed gelukt. Maar goed, het blijft voor mij absoluut acceptabel genoeg.


(I'm) Smiling and jolting and dancing and bolting, feeling fantastic all the way through. Needing a tail so I could wag side to side, to show the happiness that I'm feeling too.

de I'm is per ongeluk weggevallen met filmen, maar zonder doet hij het ook prima. Misschien is hij zonder nog wel sterker, maar in ieder geval is hij zonder op film.

Groetjes, Domor Verbeuk.

Geen opmerkingen: