vrijdag 21 november 2014

Eerste verslag klaar

Het is 1.55 en eigenlijk had ik al lang op bed moeten liggen. Maar ik wilde nu eerst eindelijk dat verslag klaar hebben. Het eerste verslag, verslag 2B, humoristisch genoeg, is af. Morgenochtend even bekijken of er geen hele rare dingen in staan, maar ik verwacht het niet. Het eerste verslag dat ik echt afrond sinds ik 2.5 jaar terug stopte met mijn minor. Ik was ondertussen behoorlijk geblokkeerd. Maar goed, nu eerst naar bed, slapen (dat moet lukken). Morgen weer een nieuwe dag. Ik ben tevreden.

Ik had 3 eieren gelegd, en ze zijn alle drie gedaan (alle afwas weg, bestanden afgerond en gemaild naar iemand aan wie ik dat al 3 weken terug had beloofd en dus dit verslag). Echt stappen in de goede richting.

En nu welterusten. Tot morgen, Domor.

Geen opmerkingen: