zondag 2 november 2014

MeepMeep


Dit is MeepMeep. En MeepMeep is een Suzuki Alto 1.0. Ze brengt me trouw overal heen en ondanks dat het geen Alfa is, zelfs geen Italiaan, ben ik toch erg blij met haar. En vandaag had ze haar drukste dag tot nu toe bij mij. Vanmorgen ben ik namelijk eerst naar Hellevoetsluis gereden, daar heb ik met mijn paard gewerkt. Ondertussen kwam ik mijn broertje nog tegen en gezien we rond dezelfde tijd zouden vertrekken, zou ik hem wel even naar Amersfoort rijden. Eenmaal tijd om te vertrekken bleek hij een inschattingsfout gemaakt te hebben en zou hij 2 uur op de boot naar Terschelling moeten wachten. Ik snel gespiekt op het internet en hem daarna een voorstel gedaan. Hij betaalt enkele reis (ik rij 0.10€/km), dan rij ik hem naar Harlingen Terminal. Daarin ging hij mee dus uiteindelijk heb ik vandaag 530 km gereden. Waaronder in het donker in Friesland. Dat vond ik nog behoorlijk spannend, ik heb mijn rijbewijs namelijk in de zomer gehaald en dus eigenlijk nooit in het donker gereden. Vorige week in Wageningen zelf even iets opgehaald in het donker, maar dat is alle ervaring die ik heb met in het donker rijden. In Friesland ben ik uberhaupt nog maar 2x eerder geweest, en dat was beide keren met de trein. Al met al was het dus wel even schakelen. Maar het ging heel goed en ik ben uiteindelijk gewoon weer veilig in Wageningen aangekomen.

Ik zat op ruim 2500km gereden, dat is dus nu ruim 3000km geworden. Zo gaaf, zo leuk, zo blij :D

Nog een klein stukje aan mijn verhaal schrijven. Vanmorgen heb ik alvast 800 woorden geschreven. Zo nog een run van 20 minuten en dan verwacht ik wel weer klaar te zijn. Gaat lekker.

Geen opmerkingen: