vrijdag 14 november 2014

"Morgen ben ik beter"

Daar hoop ik in ieder geval wel op. Maar mij kennende zal het nog wel even duren. Misschien toch maar eens naar de huisarts er voor gaan, al gaat het tegen mijn principes in. Maar al 10 jaar lang (op 1 winter na) iedere keer in november/december zo moe zijn, is toch ook niet echt normaal.

Maar goed, "Morgen ben ik beter" was één van de boeken die ik op mijn "to-read" lijstje had staan. En nu is hij gelezen. #52.13 mag afgevinkt worden.

Ook heb ik nog gewerkt aan FreeRice, daar heb ik weer netjes 10K voor binnen gehaald. Dus stukje bij beetje gaan ook mijn doelen nog iets vooruit.

En nu ben ik moe, dus zo alsnog naar bed. Vannacht 9 uur geslapen, overdag nog 2 uur en dan zo weer naar bed. Gelukkig stopt het iedere winter op een keer ook weer, dan is 9 uur weer voldoende.

Zondag "Een leven achter prikkeldraad" lezen, dat lijkt me ook een interessant boek en is slechts 144 pagina's dik, het boek vandaag was 3x zo dik. Maar een goed boek is nooit te dik, het slokt je op. Heerlijk is dat.

Maar goed. Ik ga richting mijn matras.

Groetjes, Domor.

Geen opmerkingen: