zaterdag 1 november 2014

Nanowrimo

Het is al weer 1 november. En dat is waarschijnlijk de datum in het jaar waar ik het meest naar uitkijk en tegelijkertijd het meeste angst van heb. Want dan begint Nanowrimo weer. En het is gelukt, mijn wordgoal van vandaag is binnen. Het ging zelfs zo goed dat mijn wordgoal voor morgen ook al binnen is. De eerste 3500 woorden zijn geschreven.

Vandaag een write-in gehad, dat was erg gezellig. Uiteindelijk waren we maar met zijn drie├źn maar dat drukte de pret zeker niet. Weer erg interessante mensen leren kennen. En er nog een coole website bij gekregen.

http://fk.cvz.nl/

Juist, een website over medicatie. Heb ik er een extra bron bij naast wikipedia (hoewel de combinatie ketamine + midazolam blijkbaar werkelijk effectief is). Voor de rest heb ik het deze week ontzettend druk gehad, zowel met de SFO als met de colleges.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag heb ik colleges van 8.30-12.15 en 13.30-17.15. Op woensdag heb ik alleen 's middags college. Oftewel, vol programma. Maar het is wel heel interessant. Het middagvak heeft ook nog eens de grappige bijdrage dat ik me midden in een soort Big Bang Theory geplaatst voel worden. Om mij heen een hoop Sheldon's en Wolowitz'en. De docent van het eerste college leek op Leonard. De docent van het tweede college was net een vulcan. Ach ja, dat kan zomaar gebeuren. Ook nog niet eerder in colleges gezeten met zoveel mannen (75-80%), normaal zijn juist de vrouwen in de meerderheid.

Al met al een druk weekje, en dan ben ik ook nog half ziek geweest. Maar ik ben wel blij dat het weer begonnen is, zelfs al is het even ontzettend schakelen.

Ik ga naar bed, het is weer eens veel later geworden dan de bedoeling was.

Groetjes, Domor Verbeuk (live long and prosper).

Geen opmerkingen: