donderdag 13 november 2014

Ziek

Gisteren heb ik een uitje gehad via mijn werk als bewonersvertegenwoordiger. Hartstikke gezellig, echt super leuk. Ik weet ook direct waar ik dus niet zou willen wonen als ik in Amsterdam een kamer zou moeten zoeken, maar dat ligt aan de huisregels. Geen huisdieren! Geen eigen gordijnen! Een vaste fietsenstalling met dus maar plaats voor 1 fiets en levendigheid miste voor mijn gevoel. Enkel het groepje scholieren bij de Albert Heijn bracht nog wat leven. Maar dus wel een AH bij het complex, dat was erg cool. Het is even groot als mijn complex, maar hier hadden ze bewaking ingehuurd en een bewonersinbreng van 7 man. Dat is nogal iets anders dan alleen ik, of met zijn tweeën, want officieel horen er op mijn complex 2 bewonersvertegenwoordigers te zijn. Maar het gaat prima in mijn eentje meestal. Het andere complex was een shortstay van De Key voor buitenlandse studenten. Ook dat was niet helemaal mijn ding, huisdieren heb ik uiteindelijk niet meer gevraagd maar was niet waarschijnlijk. Maar dat was toch voor een volledig andere doelgroep ingericht en gemeubileerd verhuurd. De sfeer was er wel veel levendiger. Mensen liepen er rond, zaten in de gemeenschappelijke ruimte, de fietsenstalling stonden de fietsen willekeurig. Al moesten daar wel weer een wrakken geruimd worden. Fietsen horen eigenlijk wel 2 wielen te hebben (in ieder geval dat model). Het was meer studentikoos.

Maar goed, er zijn ook een hoop mensen blij met het eerste complex. Het zit volledig vol en heeft een wachtlijst tot juni. Voor ieder dekseltje een potje en gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde.

Daarnaast hebben we ook informeel kennis gemaakt met een hoop eigen medewerkers van het kamerverhuurbedrijf waar ik mijn kamer huur. Het was erg gezellig en het helpt toch om een beter beeld te krijgen bij alle mensen.

En vandaag heb ik me verslapen. Dat klinkt niet zo indrukwekkend, want zo veel mensen verslapen zich weleens. Maar ik niet, ik val hoogstens 's avonds in slaap. 's ochtends ben ik een actief  persoon en direct wakker. Zelfs met weinig slaap. Maar 2 dagen 8 uur slaap achter elkaar is voor mij wel krap, maar ook weer niet zo weinig dat ik me daardoor verslaap. Ik word namelijk zelfs nog na 4 uur slaap in één keer wakker. Maar nu niet. Dus doorgegeven aan mijn practicumpartner dat ik alleen naar het practicum kwam en na het eten en douchen ging ik even op bed zitten voordat ik me aankleedde, viel ik gewoon weer bijna in slaap. Gelukkig maar bijna, maar ik heb dus vannacht wel gewoon 9 uur geslapen ruim, want ik werd 5 kwartier na de wekker wakker.

Tijdens het computerpracticum ben ik wel wakker gebleven. Mijn partner moest me wel een paar keer verbeteren tijdens simpele wiskunde, terwijl dat juist mijn sterke kant is en haar zwakke (bevestigde discalculie). Maar we zijn er samen doorheen gekomen en waren 3 minuten voor tijd klaar. Daarna ben ik brood wezen halen en naar huis gegaan. Om 14.45 ben ik ingestort, weer terug mijn bed in gedoken en tot 17.05 geslapen. Dus nog eens ruim 2 uur slaap erbij. Ik kan niet zeggen dat ik nu erg wakker ben. Zo meteen maar wandelen, toch nog wat bewuste frisse lucht en beweging blijft goed voor je. Maar daarna weer terug naar bed. Belachelijk hoe moe ik ben. Ik protesteer! Maar mijn lichaam protesteert harder, dus hij wint en ik ga vroeg naar bed.

 (vanaf 2.10)

Groetjes, Domor.

Geen opmerkingen: