maandag 15 december 2014

Hoe het nu is

Het is een lange tijd terug dat ik voor het laatst geschreven heb, opeens kon ik me er niet meer toe zetten. Er spelen dan allerlei dingen en dan gooi ik er willekeurig dingen uit totdat het weer te doen valt. Normaal zijn dat mijn slechte periodes. Deze ronde was dat anders. Ik heb ontzettend veel goede dingen gedaan. Zelfs al gaat het nog niet allemaal even hard.

Ik ben aan mijn verslagen begonnen te schrijven. Dat heb ik wel vaker gezegd, maar nu heb ik er ook al werkelijk 3 af. Nummer 4 hoop ik vandaag af te maken en dan moet ik er voor dit vak nog 2. Dat schiet dus al aardig op. Ik vertoon nog altijd aan alle kanten uitstelgedrag, maar ondanks dat krijg ik nu dus wel al van alles voor elkaar.

Ik heb een wasmachine, en dus kan ik eindelijk weer zelf mijn kleding wassen. Dat is erg fijn, want hoewel mijn moeder het met liefde doet, vind ik dit soort afhankelijkheid maar niks. En mijn huis is behoorlijk opgeruimd want ik zorg ervoor dat het niet meer dan een dag een rommeltje is. Ook heb ik een rommelige hoek, die ik na het eerste regelen met de verhuizing niet meer naar gekeken had, eindelijk netjes opgeruimd. Oftewel, het gaat op dit front eigenlijk wel prima.

Het afvallen gaat ook weer, het is eerst een aantal weken omhoog gegaan, toen 3 weken stilgelegen maar deze week is er voor het eerst echt wat af. -0.7kg. Dus nu deze trend volhouden, en dan wil ik daar ook weer resultaat in boeken.

Mijn broertje heeft vrijdag even bij mij gelogeerd en me aangestoken om worms armageddon te spelen. Dat spelletje hebben we jaren terug gehad, en het is nu dus weer op mijn pc geïnstalleerd. Ik ben erg van de trainingen en minder van de andere wormen om zeep te helpen, maar als ik per ongeluk, of expres, mijn worm om zeep help, dan komt de humor van het spel even extra naar boven. Voordat ze zichzelf laten ontploffen zeggen ze namelijk iets, de teksten "Heb ik dat weer" of "Dag mooie wereld" werken enigszins op mijn lachspieren. En als ze per ongeluk de plomp in gaan dan staat er bovenaan. "NAAM kon niet zwemmen" of "NAAM zonk als een baksteen". Een beetje cru is het wel, maar de trainingen zijn leuk. Van touw tot touw slingeren of met superschaap pakketten scoren. Ach ja, jeugdherinneringen.

Vandaag moet ik nog aan mijn verslag, en voor de rest moet ik voor de SFO kerstpresentjes rondbrengen. Dat is op zich leuk, van iedere afdeling (die open doet) zie je iemand, maar er gaat ook gruwelijk veel tijd in zitten. Je bent zo 3 minuten per afdeling bezig namelijk. Ik heb 150 afdelingen dus tel uit je winst. Ze kunnen trouwens ook door de brievenbus, dus als ik het echt zat ben, kan ik daar nog naar over gaan. Maar in eerste instantie ga ik proberen bij iedereen langs te gaan.

FreeRice schiet trouwens ook op, daar zit ik nu op 220K. De DZP vordert heel voorzichtig, maar hij vordert wel degelijk.

Groetjes, Domor Verbeuk.

Geen opmerkingen: