donderdag 18 december 2014

Verslag nu dan toch af

Ik had een moment van uitstelgedrag, of eigenlijk 2 dagen van uitstelgedrag. Maar vandaag ben ik er dan toch echt voor gaan zitten en het verslag is af en eigenlijk ben ik heel tevreden. Het was verslag 4 van de 6 die ik moet schrijven. En ik heb zojuist naar verslag 5 gekeken en daar heb ik toen al wat voorbereidend werk aan gedaan, dus daar heb ik ook goede hoop voor. Alleen verslag 6 wordt een uitdaging, want daar heb ik nog helemaal niks geschreven en het is ook niet zo'n makkelijk verslag zonder achtergrondinformatie (leerlingbegeleiding), dus ik ga maar even heel hard graven naar informatie die ik toen heb meegekregen en als het nodig is stuur ik er een mailtje voor. Maar eerst verslag 5, en daar heb ik goede hoop.

Ik ben ook verder gegaan aan FreeRice de afgelopen dagen, daar zit ik nu op 260K mee, dus 26%. Die schiet werkelijk al flink op. Op een enkel punt heeft uitstelgedrag namelijk wel een positieve uitwerking (zoals dus FR).

Ik heb Duolingo weer opgepakt. Ik zit nu op 211 woorden Frans, dus dat gaat serieus de goede kant op. Ik heb netjes alle punten bijgewerkt tot goud, dus de meeste woorden ken ik ook daadwerkelijk weer. Maar ik ga gewoon rustig aan verder, al zal ik bij 300 woorden wel even een feestje geven (in mijn hoofd).

Zo meteen weer een stuk kerstgiften rondbrengen. Eigenlijk wil ik vandaag klaar raken daarmee, maar ik weet nog niet zeker of dat gaat lukken. De afgelopen 2 dagen kon ik namelijk echt niet (plotseling andere taken rond die tijd), dus dat is nog even een uitdaging. Ik heb er nu 65 weggebracht. Het ging maandag gelukkig wel een stuk beter dan de keer daarvoor. Dus dat is hoopvol.

Daarnaast heb ik dan nog de administratie afronden op het programma staan van mijn vorige afdeling, de literatuur lezen van LIT5 en een deel van een boek lezen. Ik heb mijn planning dus weer eens enigszins aan de volle kant staan. Maar aan de andere kant, ik krijg nu wel steeds allerlei dingen voor elkaar dus ik geef de moed echt nog niet op.

Ik heb ook nog een stuk in de bijbel gelezen. Daar ben ik nu bij Rechters (Deutorium en Jozua zijn uit) en ik heb de bewonersvergadering aangekondigd. Stom genoeg zie ik daar altijd tegenop (het aankondigen dus), maar de response is top. Ik heb al 4 mensen die aangeven te willen komen. En dat is veel. Dan is de vergadering nog niet, maar ik verwacht nog minimaal 2 aanmeldingen en ik hoop op zelfs nog meer mensen. Al ben ik met 6 man ook heel tevreden, er zijn wel vergaderingen geweest waar het ophield met 1 man (of die niet doorgingen omdat niemand op kwam dagen).

Al met al, toch nog actieve dagen, ondanks enig uitstelgedrag en geen blogpost.

Groetjes, Domor Verbeuk.

Geen opmerkingen: