maandag 26 januari 2015

Dvd's - ook al zo'n lijst

Ja, vorige keer maakte ik geen grapje, ondanks dat ik het wel zo liet klinken. Ik ben namelijk erg trots op mijn Disney (en Dreamworks en nog wat andere) dvd's.

Disney en dreamworks zijn voor mij gelijkwaardig en zullen dus ook door elkaar benoemd worden. Daarnaast heb ik nog een rijtje overige, door gooi ik nog wat andere zooi in die ook ook heb liggen.

 • Belle en het beest
 • Hercules
 • De gelaarsde kat
 • Lady & de Vagebond
 • Lady & de Vagebond II
 • Junglebook
 • Madagscar 3
 • Legend of the Guardians
 • Tarzan
 • Snow buddies
 • Happy Feet
 • Happy Feet 2
 • Hoe tem je een draak
 • Monsters en co
 • Lion King
 • Cars
 • Cars II
 • Prins van Egypte
 • Verschrikkelijke Ikke
 • G-Force
 • Klokkenluider van de Notre Dame
 • Robots
 • Epic
 • Streep wil racen
 • Bambi
 • Bambi 2
 • Brother bear
 • Bee Movie (voor altijd gekoppeld aan Boris, want wij werden naar die film gestuurd toen mijn ouders Boris (de hond)gingen halen. Mijn broertjes wisten nog van niks)
 • Dreamer mijn droompaard
 • Mulan
 • Spirit, stallion of the cimarron (de reden dat ik ben gaan paardrijden)
 • The road to El Dorado
 • Catch me if you can (geweldig goed boek, film kan ik me niet toe zetten)
 • Cloudy with a chance of meatballs 2
 • Escape from planet earth
 • Mr. Peabody & Sherman

De rest:

 • Criminal minds seizoen 1 t/m 4
 • Flashpoint seizoen 1 t/m 6 (op het moment samen met "The Pretender" de beste serie ooit voor mij)
 • Avatar (de blauwe variant)
 • Dragonheart
 • Rin Tin Tin
 • Grand Champion
 • Off the map
 • Turning Green
 • 17 again
 • Pokemon 4
 • Pokemon 5
 • Pokemon 6
 • Waterborne
 • Taxi 1
 • Taxi 2
 • Taxi 3
 • Black Beauty
 • Lassie
 • Kentucky Fried Movie
 • Harry Potter en de vuurbeker
 • Barbapapa
Alleen "The Pretender" moet er echt nog bij komen bij het onderdeel "De rest", voor de rest ben ik daar erg tevreden. Wat klassiekers, wat jeugdsentiment, wat comedy en wat films uit de eurobak. Bij de disney/dreamworks-lijst ga ik gewoon gestadig aan door met sparen. Gotta catch them all (nope, verkeerde lijst). Misschien Pokemon 1, 2 en 3 er nog bij. Zeker aan 1 en 2 heb ik mooie herinneringen.Voor de rest probeer ik zo min mogelijk films meer te kopen, want ik kan het zo slecht kwijt en dan besteed ik die ruimte liever aan paardenboeken en disneyfilms. Maar een echt goede film? Die moet ik kopen, al was het alleen maar om de productie ervan te ondersteunen. Al probeer ik films, net als boeken trouwens, wel altijd in de uitverkoop te scoren. Anders zijn dit soort hobby's bijna niet te betalen. Alleen Flashpoint heb ik de volle pond voor betaald, de afgelopen 4 jaar. Maar dat is dan ook een uitzondering. Ik schrijf nog wel een keertje wat over Flashpoint, want voor mij heeft die serie serieus wat betekent.

Ik heb trouwens in Hellevoetsluis de rest van mijn paardenboeken opgezocht. Ik heb er in totaal 92, dus nog net geen 100. Ze staan rechts, daar hebben ze een eigen pagina gekregen.

Voor nu vind ik het voldoende. De volgende post zal weer wat inhoudelijker zijn (maar een enkele keer wil ik dit soort rijtjes gewoon delen. Zeker de eerste collectie, dat is voor mij wel echt iets waar ik trots op ben).

Groetjes, Domor Verbeuk.

Geen opmerkingen: