zondag 11 januari 2015

Stormachtig kalm

Dat was het vanmorgen, toen ik de hond ging uitlaten. Ik was redelijk vroeg wakker en om 9.00 stuiterde ik ongeveer mijn bed uit, die had ik toen echt gezien. Ik blijf niet zo'n uitslaper. Dus even aangekleed en daarna eerst mijn computer opgestart. Doelbewust ging ik een uitstelproject aanpakken, namelijk mijn bewonersvergadering nogmaals aankondigen. Tot nu toe 5 aanmeldingen, waarvan 1 als reactie op het mailtje. Dus een succes tot zo ver.

Na het mailtje ben ik lekker de hond gaan uitlaten. Het was stormachtig kalm. Sowieso is het op zondagochtend 9.15 niet druk, maar met dit weer was het vrijwel uitgestorven. Het eerste stuk kon hij lekker los, toen een flink stuk aan de 8m-flexi en het laatste stuk kon hij weer lekker los. Het maakt een serieus verschil voor de hond, zelfs al is het 8m en pak ik nooit de rem (aan de flexi doe ik alles op de appèl. Alleen het oversteken pak ik hem bij het vaste stukje lijn aan de flexi nadat ik hem naast me geroepen heb. Dus niet binnen gehaald)

 en dan de zwarte variant, maar dat vaste stukje bedoel ik met oversteken

Maar het was heerlijk rustig dus ik heb echt genoten. Daarna ontbeten met eitje, verse brood en een kleine matze. Waarna ik de paarden ben gaan doen samen met mijn moeder. Die stonden vanwege de regen onder hun (nieuwe) dekens, maar nu is het droog en staan ze dus weer lekker zonder.De shetten waren het de eerste keer niet helemaal eens met die tijger op hun rug, maar ondertussen staan ze er volleerd mee.

Ik ben spullen bij elkaar aan het rapen. Ik had nieuwe paardenboeken besteld en daar moet ik nu een selectie van maken wat ik deze ronde meeneem. Net als andere boeken, spullen, schoolwerk, etc. Want ik ga weer terug naar Wageningen.

Zo eerst nog even wandelen met Victor, gezellig samen met mijn moeder, maar dat is het dan ook wel. Tijd om in Wageningen mijn leven weer op te pakken (note to self: mail het verslag naar mijzelf). Ik heb daar ook echt weer zin in. Ik merk dat ik echt behoefte heb om lekker terug op mijzelf te wonen, zelfs al heb ik het bij mijn ouders echt heel gezellig.

Ik word geroepen voor de lunch, maar toch een klein stukje tekst. Het DZP schiet op het moment even niet zo op, maar dat pak ik straks ook weer op. één doel heb ik alvast flink groter gemaakt (#26, lees alle informatieve paardenboeken. Ik heb er 16 bijgekocht).

Groetjes, Domor Verbeuk.

Geen opmerkingen: