zaterdag 9 december 2017

De officiele dag 1

Net de 10 minute workout achter de rug en ik ben aan het afronden voor vandaag. De gedachte was dat ik om uiterlijk 22.30 ging liggen, maar blijkbaar wordt het toch 23.30 op zijn vroegst. Ik had vanmorgen toen ik opstond het gevoel dat er op zich niet zo veel aan de hand was, wel wat voelde maar geen spierpijn van de workout. Daar kom ik nu op terug. Het voelde een stuk zwaarder dan gisteren omdat mijn spieren protesteren en zeiden dat ze nog niet volledig hersteld waren. Ik heb tegen ze gezegd dat dit vervelend voor ze was maar dat we toch gewoon dit iedere dag gaan doen totdat ik een zwaarder programma ga doen.

Vandaag was het de officiele dag 1, de dag dat ik ook mijn dieet helemaal bijgehouden heb en dat ging ruimschoots boven verwachting. Ik heb vandaag 111g eiwit, 175g koolhydraten en 42g vet gehad, totaal uitkomend op 1530kcal. Dat is keurig. Ik ben iets hoog in koolhydraten uitgekomen en iets lager in eiwit, maar het is absoluut prima voor een eerste poging.

Wat ik precies gegeten heb is terug te vinden in mijn dairy op MFP: http://www.myfitnesspal.com/food/diary/DomorVerbeuk
En dan uiteraard onder 9/12/2017 - want dat is de datum vandaag.

Ik heb in totaal zo'n 11390 stappen gezet. Ik moet zo de honden nog even snel laten plassen, maar daarna kruip ik mijn bed in, dus dit geeft wel een aardig accurate waarde aan voor vandaag. Voor morgen staat mijn wekker om 8.00, dus ik houd het voor vandaag kort. Ik heb wel mijn eerste vlog gemaakt, maar voor nu staat hij nog op privé, ik moet nog even mijn zelfvertrouwen verzamelen om hem op publiek te zetten, en ik moet het ook gaan volhouden. Zeker dat laatste is iets dat voor mij nog best wel een bewijsdingetje is.

Voor vandaag vind ik het mooi geweest, tot morgen.

Geen opmerkingen: